Που θα μένετε;

Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στον όποιο θα επιτρέπεται η είσοδος σε όσους θα έχουν κάρτα πρόσβασης. Ετοιμάστε τη καλή σας διάθεση για μια μοναδική εμπειρία με φίλους. Όσοι επιθυμούν να διαμείνουν στο camping πρέπει να προκρατήσουν χώρο για τη σκηνή τους μέχρι τις 12 Αυγούστου στο 99804057 και να φέρουν μαζί τους σκηνή μεγέθους για δύο άτομα. Στο χώρο υπάρχουν ειδικά διαμορφωμένοι χώροι ντους και αποχωρητηρίων. Ο χώρος που θα στηθούν τα αντίσκηνα παρουσιάζεται στην πιο κάτω φωτογραφία.

Τι θα τρώτε;

Με σεβασμό σε όσους θα επιλέξουν να είναι μαζί μας στο camping, σε συνεργασία με τo Food 4 you, θα σας παρέχουμε κυπριακό πρόγευμα και μεσημεριανό γεύμα.Τις ώρες των συναυλιών θα έχετε την επιλογή των "πλάττερς της παρέας" φτιαγμένα από το Food 4 you.

Που θα βρίσκεται καφέ, ποτά και άλλα ροφήματα;
Τι θα κάνετε να μην βαρεθείτε;

Η ψυχή στο "πιο ήσυχο δρομάκι της Λεμεσού", το καφενείο Χουζούρι, μεταφέρεται για τρεις μέρες στο Friendsland. Από το πρωί στις 8:00 μέχρι τις 19:00, πριν την έναρξη των συναυλιών, θα βρίσκεται στην διάθεση σας για να σας εξυπηρετήσει στο ειδικά διαμορφωμένο χώρο του SOUL BAR. 

Στην ενότητα Activities σας προτείνουμε διάφορες δραστηριότητες έτσι ώστε να περάσετε όμορφα την ημέρα σας σε μια περιοχή με πολλές όμορφες επιλογές κοντά στην πόλη της Λεμεσού αλλά και κοντά στο Τρόοδος και τα κρασοχώρια της Λεμεσού.

10 + 1 χρήσιμες πληροφορίες 
για τους campers.

1. Διαμονή σε σκηνή στο χώρο θα επιτραπεί για όσους προκρατήσουν θέση την ημέρα της επιλογής τους. Κρατήσεις χώρου για σκηνή γίνονται μέχρι τις 12 Αυγούστου.

 

2. Θα επιτρέπεται η τοποθέτηση σκηνών που δεν θα καλύπτουν χώρο πέραν των 16m2 συμπεριλαμβανομένου των αναγκών υποστήριξης τους. Η κάθε σκηνή θα έχει δικό της προκαθορισμένο διαθέσιμο χώρο 25m2.

 

3. Η άφιξη των campers θα γίνει στις 16/8 από τις 12:00 το μεσημέρι μέχρι τις 16:00 το απόγευμα και η αναχώρηση τους την Κυριακή 19/8 η ώρα 11:00. 

 

4. Για λόγους ασφαλείας τόσο των ανθρώπων όσο και της φύσης, το άναμμα φωτιάς, φουκούδων κ.α απαγορεύεται. Πέραν των πιο πάνω προτρέπουμε τους καπνιστές να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

 

5; Οι διαμορφωμένοι χώροι για ντουζ θα λειτουργούν από τις 8:00 το πρωί μέχρι τις 19:00 το απόγευμα.

 

6. Το πρόγευμα θα σερβίρετε καθημερινά από τις 8:00 μέχρι τις 9:30 και το Γεύμα από τις 12:30 μέχρι τις 14:00 το μεσημέρι.

 

7. Ώρες κοινής ησυχίας θα είναι καθημερινά από τις 14:00 μέχρι τις 16:00 και από τις 01:00 μέχρι τις 8:00 το πρωί. 

 

8. Στο χώρο του Φεστιβάλ θα προσφέρονται φαγητό και ποτό και ως εκ τούτου η μεταφορά ποτών και φαγητού στο χώρο δεν θα επιτρέπονται.

 

9. Εχετε μαζί σας όσα χρειάζεστε για τη δική σας καθαριότητα και προστασία από τον ήλιο και το βραδινό κρύο.

 

10. Η μεταφορά κατοικίδιων ζώων δεν επιτρέπεται.

 

10 + 1 Φορέστε ότι θέλετε αλλά φορέστε απαραίτητα το χαμόγελο σας, την καλή σας διάθεση και το σεβασμό τόσο προς το χώρο και τους γύρω σας, ιδιαίτερα στα μικρά παιδιά. Να είστε έτοιμοι να κάνετε καινούριους φίλους… στη γη των φίλων.

Our Address

Louvaras, Limassol 

4560 Cyprus

Contact Us

TEL: +357 99 804057

E-MAIL: friendsland.cy@gmail.com

© 2023 by Friendsland glamping Proudly created with Wix.com